High Tech & High Touch
Door Redactie 111

Digitale technologie is de ruggengraat van 111. Dankzij de 1’tjes en 0’etjes is ‘meten=weten’ mogelijk. Maar dat is verre van voldoende om een goede gezondheid te ondersteunen. High Touch is minstens net zo belangrijk.

Volgens recent onderzoek dragen al meer dan 4 mln Nederlanders een intelligent horloge, ofwel Smartwatch. Apple, Garmin, Fitbit, Withings, om maar een paar merken te noemen.
Die meten allemaal wel iets. Of ze het juiste meten en wat dat dan voor JOU betekent is vaak een grote vraag.

Wij helpen je duiden

Daar zijn wij dan weer voor. Om te controleren of de metingen betrouwbaar zijn, maar vooral ook om te duiden wat het voor jou betekent dat die bloedruk 150-90 is.
Apps genoeg waar je algemene informatie op kunt krijgen en lezen, maar die gaan niet uit van jouw unieke profiel en mogelijkheden cq wensen.
En daar komt de échte meerwaarde van 111 om de hoek kijken.

High Tech

Zonder digitalisering geen 111website, 111App, 111Community, 111platform, deelnemers dossiers of communicatiestroom met jou of andere deelnemers. Zo gebruiken we AI (Artificial Intelligence) op ons platform om uit alle miljoenen metingen die we elke minuut binnenkrijgen de kritische signalen te filteren waar we wat mee moeten. Zodat we op tijd kunnen ingrijpen en je naar de huisarts kunnen sturen of je adviseren het even kalmer aan te doen.
Allemaal High Tech dus.

Maar niet zonder High Touch

Diezelfde digitalisering is ook de basis voor de High Touch, waar we als 111 de nadruk op leggen. Met de uitleg van wat het nu allemaal voor JOU betekent. Hoe JOUW Plan van Aandacht eruit moet zien en wat we met elkaar afspreken als het gaat om ‘beter’ of ‘anders’.
De berichtjes in de 111App worden afgestemd op jouw profiel. De instellingen op het platform zijn gerelateerd aan de met jou gemaakte afspraken. Op de 111Community kun je contact leggen met de artsen, maar ook met de andere deelnemers, al of niet anoniem.

Het 111 Huis

En omdat we constant meten en je constant in de gaten houden, weten we ook wat er aan de hand is als we contact met je hebben. We zetten de High Tech dus in om de juiste sociale omgeving voor je te creëren waarin je de voor jou best mogelijke gezondheid kunt bereiken. In je eigen 111 huis moet je je thuis voelen, je gesteund weten. Zoals het hoort.

Een huis waarin High Tech ten dienste staat van High Touch!

Gerelateerd

Overgewicht of gezond gewicht?

Overgewicht of gezond gewicht?

Een streefgewicht bereiken valt vaak niet mee. Het daarna vasthouden is zo mogelijk nog lastiger. Voor veel mensen betekent het dat zij voortdurend op een negatieve manier bezig zijn met hun gewicht. Dat geeft ongezonde stress. Maar een streefgewicht is iets heel anders is dan een gezond gewicht. Dat is namelijk van veel factoren afhankelijk.

Lees meer
De waarheid over de invloed van anderen op jouw gewicht

De waarheid over de invloed van anderen op jouw gewicht

Niemand kan alles alleen, zeker niet als het gaat om het bereiken van een gezond gewicht. Jij kiest een andere weg, maar je uitzicht verandert niet. Anderen gaan door met hun eetgewoontes en de eettentjes om de hoek serveren nog steeds frites met mayonaise. Toch is het cruciaal om je omgeving te betrekken. Hoe doe je dat?

Lees meer