Privacyverklaring 111

6 mei 2020
Via onze website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. 111 acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • je eerst expliciet toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • je recht respecteren om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

111 is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met 111 door te mailen naar [email protected]

Verzending 111 Check In (nieuwsbrief)
Wanneer je je op de website aanmeldt dan gebruiken wij je persoonsgegevens om je een periodieke 111 Check In te kunnen toesturen. Hiervoor gebruiken wij je voor- en achternaam en e-mailadres, en eventueel je telefoonnummer. Dit doen wij op basis van jouw toestemming.

Verzending informatie over investeren
Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheid van investeren, dan gebruiken wij je persoonsgegevens om je de informatie toe te sturen. Hiervoor gebruiken wij je voor-en achternaam en e-mailadres, en eventueel je telefoonnummer. Dit doen wij op basis van jouw toestemming.

Cookies
Wij maken bij het aanbieden van onze diensten op websites en apps gebruik van cookies (hierna: “cookies”). Een cookie is een kleine hoeveelheid gegevens die op je computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen. Zo herkennen we je automatisch bij je volgende bezoek. Cookies zijn ongevaarlijk. Cookies kunnen geen virussen overbrengen. Elk cookie is uniek en kan alleen worden gelezen door de server die het aan jouw systeem heeft gegeven. Een belangrijk doel van cookies is dat ze gebruikt worden voor jouw gemak.

In de websites en apps van 111 worden drie soorten cookies gebruikt:

1. Functionele cookies

Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn om deze website te laten functioneren. Zonder deze functionele cookies werkt de site niet optimaal. Volgens de cookiewet hoeft voor deze categorie cookies geen toestemming te worden gevraagd.

2. Analytische cookies

Deze website gebruikt analytische cookies om te kunnen zien waar onze bezoekers vandaan komen, welk besturingssysteem ze gebruiken, hoeveel mensen bepaalde artikelen lezen, etc. Deze informatie is voor ons van groot belang; op basis van deze gegevens kunnen we de website optimaliseren en gebruiksvriendelijker maken. We houden ons hierbij altijd aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

3. Cookies van derden

Sociale-mediaknoppen en ‘embedded content’ afkomstig van sociale-mediasites als bijvoorbeeld YouTube, Facebook en LinkedIn bevatten vaak cookies. Wat die platformen met deze cookies doen, is ons niet bekend. De gegevens zijn voor ons niet inzichtelijk en we hebben helaas ook geen invloed op het al dan niet plaatsen van deze cookies.

Cookies uitzetten

Mocht je geen cookies willen installeren, dan kun je dit in je browser instellen. Raadpleeg daarvoor de helpfunctie en/of de instellingen van je browser: Chrome, Internet Explorer, Firefox of Safari. Let op! Als je deze cookies in je browser uitzet, kun je niet altijd van alle functionaliteiten van deze website gebruikmaken.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik, zoals voor verzending van de 111 Check In (nieuwsbrief)

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
111 b.v.
Beekstraat 35
8081 EB Elburg
[email protected]

Corona voor zijn, wij helpen je!

 

Corona kwam ook voor ons onverwacht.  Jammer, omdat we met de 111 aanpak en technologie snel kunnen bepalen of je in de risicogroep valt. EN je kunnen helpen er zo lang mogelijk uit te blijven.
Corona maakt eens te meer duidelijk dat een goede gezondheid CRUCIAAL is. Precies waar 111 zich op richt: voorkomen is beter dan genezen. Zorg voor jezelf, aandacht voor jezelf. Nu meer dan ooit!
We zijn druk alles aan het testen, zoals we inmiddels al met een groep van meer dan 100 deelnemers hebben gedaan. Om zo snel mogelijk ook jou te kunnen helpen je gezondheidswinst te bepalen en, waar nodig, te verbeteren. We hopen dat we vanaf 1 september ook jou kunnen helpen.
Je kunt je alvast aanmelden voor onze Aandachtslijst. We sturen je dan elke veertien dagen onze 111 UPdate, met waardevolle tips en weetjes.

Je kunt met 111 niet alleen investeren in je eigen gezondheid, maar ook in 111 zelf. Om samen te werken aan een gezond Nederland.

Bedankt voor het inschrijven!