Wij doen het anders.

111 is het unieke nieuwe platform voor preventie en vitaliteit. Voeding en beweging zijn belangrijk, maar ook slapen, sociale contacten en ontspanning. Alles grijpt in elkaar. Daarom kijken wij naar de mens als geheel.

Onze ambitie

Wat ons drijft.

Onze ambitie is om toonaangevend en leidend te zijn op het gebied van oud worden én gezond blijven. Door een holistische, preventieve aanpak en de inzet van state-of-the-art technologie kunnen we preventie tot de standaard maken. We stellen mensen in staat om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid én zelf actief de eigen gezondheid te managen. We blijven hiermee de ‘westerse’ welvaartsziekten als diabetes en hart- en vaatziekten voor. En voorkomen verdere druk op het huidige zorgsysteem waarvan de kosten steeds verder stijgen en zorg minder toegankelijk wordt.
Vroegtijdig voorkomen dat mensen ziek worden, en het mogelijk maken dat we in Nederland gezond oud kunnen worden. Dat is wat ons drijft.

Ons team

De ideale samenstelling voor succes.

We zijn een multidisciplinair team van gedreven professionals die preventie en persoonlijke aandacht voor jouw gezondheid als prioriteit zien.
Dagelijks werken we samen aan 111 zodat we jou kunnen ondersteunen op weg naar gezondheidswinst op elk gebied.

Beat Nideröst

heeft als co-founder en CTO van 2at b.v. zijn sporen verdiend als ondernemer. Hij was eindverantwoordelijk voor vele succesvolle IT projecten, o.a. in de health sector in Nederland. Zijn passie voor health innovation volgend vervult Beat binnen 111 opnieuw de rol van CTO. Daarbij richt hij zich op het neerzetten van een veilig, robuust en schaalbaar IT platform dat de dienstverlening van 111 maximaal ondersteunt.

Gerard van Vliet

de initiatiefnemer, stond al in 1987 aan de wieg van gezondheidsbevordering in Nederland met ‘High Five Health Promotion’. Hij verkocht het succesvolle ‘in company fitness’-bedrijf in 2001, maar zijn passie voor vitaliteit bleef. Daarover schreef hij Het VitaliteitBoek, een bestseller. Gerard is een gedreven en ervaren ondernemer en bestuurder. Eerder was hij mede-oprichter van C3 Hospital Consultancy bv (Adviseurs en interimmanagers in de gezondheidszorg) en Food2Smile bv (gezondere snacks en snoep, zonder toegevoegde suikers en vervelende E-nummers).

Tamara Bongers

is medisch verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het ‘111’-project. Tamara Bongers, is werkzaam als klinisch geriater en tevens gepromoveerd in risicofactoren voor een arteriële trombose op jonge leeftijd.

[Tamara Bongers – BIG 6991 1934 101]

Blog: Als klein meisje wilde ik al dokter worden

Maartje Hogenboom

is de projectmanager van 111. Vanuit haar achtergrond als voedings- en organisatiewetenschapper is zij werkzaam geweest bij een zorgverzekeraar en diagnostisch centrum. Haar persoonlijke drijfveer is om gezondheid een stevige en vanzelfsprekende positie in de maatschappij te geven.

Jill Dierikx

is onze CFO, met een bewezen trackrecord als financieel expert, onder anderen in de bankwereld. ‘Nooit oud worden door jong te blijven’ is haar thema.

Maria Menger

is psycholoog en haar passie is om echt een verschil te maken, voor zowel mens als organisatie. Vitaliteit, een positieve mindset en preventieve zorg zijn belangrijke schakels in haar werkwijze en aanpak.

Het team is aangevuld met ervaren deskundigen,
digitale experts en (online) marketing specialisten.