Help je mee om Nederland gezonder te maken?

Meld je dan aan als deelnemer van de 111Pilot

In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan het preventieprogramma van 111. Door de corona maatregelen kunnen we helaas het volledige programma nog niet aanbieden.
Daarom maken we een digitaal pilotprogramma voor 100 deelnemers startklaar.

Binnenkort gaat het 111Pilot Programma van start

Je kunt je vanaf nu aanmelden. Doe je mee?

Als 111Pilotdeelnemer krijg je de unieke kans om bij de eerste gebruikers van 111 te horen én om bij te dragen aan de ontwikkeling van 111.

We werken aan een betere gezondheid voor iedereen. Het begint bij jou!

De prijs voor het 111Programma is €1499,-. Na het programma ben jij de beste versie van jezelf, en dat blijf je. Want je hebt je leefstijl aangepast. Je voelt je fit en vitaal en je bent zo optimaal mogelijk bestand tegen ‘aanvallen’ op je gezondheid.

Omdat je meewerkt aan de optimalisering van ons platform, en daarmee ook substantieel bijdraagt om van Preventie de standaard te maken, betaal je voor het 111Pilot Programma slechts €499,-.

Wat levert het je op?

Een reëel beeld van je huidige algehele gezondheid

Een op maat gemaakt Plan van Aandacht om je gezondheidsdoelen te halen

Motivatie om door te gaan dankzij persoonlijke tips en opdrachten en de beste digitale hulpmiddelen zodat je dagelijks weet hoe je het doet

Een gezond en vitaal leven!

111 Zorg voor jezelf

Als je wilt weten hoe het met je gezondheid is, denk je misschien aan een health check

Er wordt dan vaak alleen naar je fysieke gezondheid gekeken en je staat weer buiten. Met de vraag: en nu?
Want stel dat alles OK is, dan weet je nog niet hoe je van OK naar ‘goed’ komt. Bovendien is het een momentopname. De betrouwbaarheid is van korte duur. Daar komt nog bij dat de interactie tussen lijf, geest, leef- en omgevingsfactoren buiten beschouwing blijft. En dat terwijl deze factoren van grote invloed zijn op je gezondheid!

Dat doen we bij 111 anders

Alles grijpt in elkaar. Fysieke, mentale en sociale factoren. Dit wordt allemaal meegenomen in jouw persoonlijke Plan van Aandacht. Gedurende het hele programma worden je vorderingen gemonitord. Allereerst door jou. Wij kijken mee maar wel op een wijze die bij jou past.

Je doet het niet alleen

Na de intake laten we je niet los maar helpen we je (op afstand) met het behalen van je doelstellingen. Verschillende smart devices, gekoppeld aan ons data platform, geven jou en ons inzicht in de staat van je gezondheid en je vorderingen. Verwacht geen ‘spam-gevoel’. We gaan je niet ‘op de nek zitten’ maar stemmen met jou af wat jij prettig vindt. En wat dus effectief is voor jou.

Je maakt minimaal gebruik van een smartwatch. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan daar een bloeddrukmeter of weegschaal met lichaamscompositiemeter bij komen. Via de 111App en de 111Community reiken we je alle support en tools aan om je doelen te behalen.

Wat zijn de kosten en wat krijg je daarvoor?

 • Inzicht in je leefstijl, gezondheid en eventuele risicofactoren (waaronder COVID-19
 • Algemeen bloed- en urineonderzoek voor het identificeren van eventuele afwijkingen
 • Een uitgebreid (tele)consult (60 min) met een van de 111 artsen
 • Een op maat Plan van Aandacht met daarin jouw belangrijkste gezondheidsdoelstellingen
 • Na 3 maanden een evaluatie met een van onze professionals
 • Een smartwatch, weegschaal en bloeddrukmeter (in bruikleen), aangesloten op het 111 platform
 • Monitoring en analyse van je meetresultaten door de professionals van 111
 • De 111 App, waarop je niet alleen je 111Score ziet, maar ook een seintje krijgt wanneer iets uit de pas gaat lopen en tips krijgt hoe het beter te doen
 • Volledige toegang tot de 111 Community, waarin je vragen kunt stellen aan artsen en andere deskundigen, webinars bij kunt wonen, contact kunt leggen met andere deelnemers en aanbevelingen krijgt hoe je het nog beter kunt doen qua gezondheid en weerstand. Ook vind je daar een rijke verzameling blogs, video’s en artikelen over alle relevante leefstijl onderwerpen.

Wat vraagt het van jou?

 • Een gezonde dosis motivatie om aan de slag te gaan met je leefstijl en gezondheid
 • Een open en positief kritische houding zodat we kunnen leren van jouw ervaringen en inzichten
 • Deelname van 6 maanden
 • Een eenmalige bijdrage van €499,-.

Met dit aantrekkelijke tarief (t.o.v. regulier tarief €1499,- ) investeren wij in jou omdat je een van de eerste deelnemers bent en ons helpt het programma nog beter te maken.

En last but not least: omdat je het lef hebt om samen met ons te bewijzen dat Preventie de standaard kan zijn. Daar mag jij op alle mogelijke manieren voor beloond worden!

Alle factoren, en hoe deze elkaar beïnvloeden, worden beoordeeld en meegenomen in jouw persoonlijke Plan van Aandacht en gedurende het hele programma gemonitord.
Alles grijpt immers in elkaar.

Wat je krijgt

Aansluiting op ons 111 platform met relevante apparatuur (o.a. Garmin, Withings, Medisana, Fitbit)

Monitoring en analyse van je meetresultaten

De 111 App, waarop je niet alleen de Vitaliteit-score ziet, maar ook waarschuwingen als het mis dreigt te gaan en tips krijgt om het nog beter te doen.

In de 111 Community kun je vragen stellen aan artsen en andere deskundigen, webinars bijwonen, ervaringen delen met andere deelnemers, aanbevelingen krijgen hoe je het nog beter kunt doen en je vindt er veel waardevolle content over alle facetten van gezondheid.

Wil je je aanmelden? Of heb je vragen?

Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op.

Corona maakt eens te meer duidelijk hoe CRUCIAAL een goede gezondheid is. Met de 111 aanpak en technologie werk jij structureel aan je gezondheid. En dat gaat verder dan een app hier of een voornemen daar. Alles onder één dak. 

Zorg voor jezelf, heb aandacht voor jezelf. Nu meer dan ooit!

 

We voeren nu de laatste tests uit en starten binnenkort met de eerste 100 deelnemers.

Mail ons als je daar bij wilt zijn!

 

Meld je ook alvast aan voor onze nieuwsbrief de 111 CheckIN. Je ontvangt dan regelmatig een update en je krijgt waardevolle tips en weetjes.

Met 111 investeer je in je eigen gezondheid. Je kunt ook investeren in 111 zelf. Om samen te werken aan een gezond Nederland. 

 

Bedankt voor het inschrijven!