Met 111 staan we aan het begin van een gezondheidsrevolutie. Genezen staat niet langer centraal. De focus ligt op voorkomen.

Bij 111 wordt je gezondheid in kaart gebracht en vertaald in een persoonlijk profiel en Plan van Aandacht. Je vorderingen worden zichtbaar op je eigen 111 App. Als we veranderingen registreren geven we een seintje of nemen contact met je op.
Tussentijds kun je in de Community vragen stellen, steun vragen en bijeenkomsten bijwonen over allerhande onderwerpen.
En, indien gewenst, kun je deelnemen aan speciale programma’s voor bijvoorbeeld slapen, diëten of stress.
Vitaal worden en blijven was nog nooit zo makkelijk!

111 gaat niet over ‘volhouden’.
Je wilt niet anders dan doorgaan op het gezonde pad.. Hoe kan dat?

Daar zijn 5 redenen voor.

1. Alles heeft invloed

111 gaat uit van de ‘holistische benadering’. Dat houdt in dat we het geheel van factoren bekijken die je gezondheid beïnvloeden. Met alleen goed bewegen en gezond eten kom je heel ver. Maar als je bijvoorbeeld eenzaam bent of je gaat gebukt onder stress en slaapt niet, dan schiet je er weinig mee op. 111 kijkt naar de fysieke, mentale en sociale aspecten van jouw leven. Ze doen er allemaal evenveel toe.

2. Meten is weten en weten motiveert

Als je weet waar je nu staat, weet je ook wat je volgende stap moet zijn richting je doel. Ieder succes(je) wordt meteen zichtbaar. En als het beter kan, zie je dat ook in je 111 App. Wij kijken met je mee en als er veranderingen zijn waar we een vraag over hebben, nemen we contact op.
Mooi meegenomen: doordat je weet hoe je ervoor staat, krijg je ook geen kans om jezelf te foppen..

3. Aandacht is de grote genezer

Werken aan je gezondheid en vitaliteit is allereerst een kwestie van aandacht hebben voor jezelf. Toch is het geen solistisch verhaal. Hoe meer aandacht vanuit je omgeving, hoe beter. We werken daarom met de beste mensen en met de beste technologie. Ook kun je tips en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers uit de community. Dit alles zorgt voor optimale aandacht. High Tech plus High Touch plus jouw inzet = 100% succes.

4. Positieve psychologie: het glas is half vol

111 denkt en werkt vanuit Positieve Psychologie. Dat houdt in dat we ons vooral richten op de mogelijkheden en minder op de problemen. Zonder deze te bagatelliseren! De keuze om je gezondheid op elk vlak te ontwikkelen, is de springplank. Van daaruit stimuleren we je, dagen we je uit, zorgen we er samen met jou voor dat je er ook lol in hebt. En dat je met trots je doelen haalt!

5. Met kleine stappen kom je verder

Het 111 programma draait om jouw doelen. Maar een doel stellen is niet makkelijk. Voor je het weet worden doelen te groot (en daardoor ontmoedigend), of ze liggen te ver weg in de tijd waardoor je in het hier en nu te weinig urgentie voelt.
Hoe dan wel?
Eigenlijk simpel: in kleine en haalbare stapjes er naartoe werken en je eerste stappen nèt voor je eigen ‘horizon’ zetten. Zo houd je controle en het motiveert je meer.