Wordt het 112 of 111?

Waarom krijg je pas aandacht als je ziek bent en NIET als je gezond wilt blijven?

Het heet ‘gezondheidszorg’, maar gedraagt zich als ‘ziekenzorg’.

Genees jezelf

Iedereen weet het; ‘voorkomen is beter dan genezen’, en toch doen we het niet. Iedereen weet ook dat je lichaam vaak al ver van tevoren signalen afgeeft dat het mis gaat en toch doen we te weinig met die signalen. Gelukkig kan je lichaam veel aan en ‘geneest’ zichzelf vaak.

We weten inmiddels ook, dankzij Corona, dat weerstand hebben én houden absoluut cruciaal is om gezond te blijven.

En we weten dat er een sterke mind-body relatie is.
Waar de één het laat afweten, gaat de ander door. En dat je ‘mind’ sterk wordt beïnvloed door je sociale omgeving.
De mensen om je heen geven je steun en daarmee zelfvertrouwen ‘dat het wel goed komt’. Die rust vermindert je stress en geeft je, letterlijk en figuurlijk, meer weerstand. Je geneest jezelf!

De 111 aanpak

Maar hoe kun je die weerstand maximaliseren? Als je je bewust bent van jouw persoonlijke lichamelijke, mentale en sociale ‘valkuilen’, kan dat je jezelf heel veel gezondheids-ellende besparen.

Dat is precies wat we als 111 samen met je doen: uitvoerig in kaart brengen hoe je fysieke, mentale en sociale gezondheid is en die samen met jou nog beter maken. Daarbij combineren we de beste deskundigen met de beste technologie. Aan het einde van je eerste onderzoek door de specialist bepalen we samen waar verbeteringen mogelijk zijn: je Plan van Aandacht. Om dat te kunnen realiseren sluiten we je aan op ons unieke digitale platform. Met je eigen 111App kun je dat ook zelf volgen. Bovendien kun je in de 111Community alle relevante vragen stellen, tips krijgen, bijeenkomsten boeken of ervaringen uitwisselen. Van tijd tot tijd maak je nieuwe afspraken met onze specialisten.

High Touch en High Tech

En steeds staan we voor je klaar. High Touch (de nieuwste inzichten en de persoonlijke aandacht van onze specialisten) en High Tech (de nieuwste technologie om het je makkelijk te maken) zorgen er samen voor dat je optimaal gezond blijft. En als er signalen zijn dat het fout kan gaan, zijn we er voor je. Bijvoorbeeld door je te vragen om ergens in het bijzonder op te letten, of even contact op te nemen met je huisarts die je eventueel door kan verwijzen naar een specialist in het ziekenhuis.

Voor wie

Als je zo gezond mogelijk oud(er) wilt worden, is 111 er voor jou. Maar ook voor wie al op jongere leeftijd bewust met zijn of haar gezondheid wil omgaan. Of de DGA die graag alle risico’s in eigen hand houdt. Of het bedrijf dat de gezondheid van zijn medewerk(st)ers op nummer 1 heeft staan.

Om je weerstand te boosten, stress en uitval voor te zijn of die extra kilo’s (blijvend) kwijt te raken. Samen zorgen we voor ‘beter’.

Gerelateerd

Gedrag veranderen. Het kán!

Gedrag veranderen. Het kán!

Gedrag ontstaat uit motieven die vanuit jezelf komen. Je doet iets bewust wel of niet. Op onbewust niveau vertoon je daarnaast ‘geconditioneerd’ gedrag, waarvoor je vroeger beloond werd. Maar draagt dat nu nog bij aan je gezondheid? 

Lees meer