Voor wie is 111?

Je wilt gezond zijn. En blijven. Immers, wie nu gezond leeft, wordt straks minder snel ziek én wordt gezond oud. Met 111 geef je die keuze inhoud.

Risico’s voor later beperken. Nu gezondheidswinst behalen. Je energiek voelen. Dat is wat je wilt.

111 is voor jou als je

bewust kiest voor gezond leven en gezond oud(er) worden

wilt weten wat je eigen aandachtspunten zijn, zowel fysiek als mentaal

dit wilt vertalen naar dagelijkse gewoontes

verantwoorde, dagelijkse en digitaal toegankelijke ondersteuning wilt

Jij bent Smart en je kiest voor 111

Vergeet jezelf niet

Een gezond bedrijf heeft een gezonde DGA

Vergeet jezelf niet

Als DGA is het is je taak om je bedrijf gezond te houden. Hoe voorkom je dat je eigen gezondheid onderaan de stapel terecht komt? Met 111 kun je daaraan structureel werken.

Je bepaalt je doel en stippelt samen met ons je route uit. Onderweg kun je die continu monitoren. De beste experts en techniek kijken met je mee.  Nooit een keurslijf, want meebewegen blijft belangrijk, maar je blijft wel bewegen. De goede kant op. 

Gezond oud(er) worden

Gezond oud(er) worden is geen solistisch verhaal

Gezond oud(er) worden

De jaren tellen. Je hebt er ook nog vele vóór je liggen. Als je in de toekomst kijkt, dan wil je natuurlijk dat je GEZOND oud(er) wordt. Die kans vergroot je aanzienlijk door fysiek, mentaal en sociaal vitaal te blijven. Op elke leeftijd kan je nog beginnen met een vitale levensstijl waarmee je de risico’s op (ouderdoms)ziekten verkleint en optimaal kunt genieten van het leven. Want voorkomen is beter dan genezen en dat doe je niet alleen maar samen met 111.

Druk en vitaal

Tijd en aandacht voor jezelf

Druk en vitaal

Het zijn de tropenjaren, zeggen ze. Je hebt een drukke baan. Als je niet werkt ben je bezig met zorg voor kinderen of ouders, vrienden, sporten, lezen, bijblijven … kortom: je staat altijd ‘aan’. Fysiek en mentaal vraagt het veel. Dus je wilt aan de slag met je gezondheid. Maar hoe? En kan dat in een tempo dat past bij je drukke leven? Ja dat kan. Met 111 werk je aan je eigen doelen, stap voor stap. Jij doet het. Wij ondersteunen je met de modernste techniek en met persoonlijke aandacht.

Vitale medewerkers

Vitale medewerkers maken het verschil

Vitale medewerkers

Vergrijzing, verzuim, werkdruk; elk bedrijf heeft ermee te maken. En we weten allemaal: vitale medewerkers zijn in staat het verschil te maken. Hoe ondersteun je hen daarin, zeker nu thuiswerken de norm is. Met 111 kun je voor medewerkers het programma inkopen. Wij verzorgen de begeleiding. En hoe groter de groep hoe groter het effect want mensen kunnen elkaar, via 111, ook aanmoedigen. Zo maak je er ook nog ‘cultuur’ van. Een win-win-win situatie dus!

Belangrijk om te weten

N

Zekerheden verkopen we niet. Maar wél een compleet inzicht in je gezondheid en een digitale dagelijkse stok achter de deur om slim je doelen te behalen en gezondheid te verbeteren.

N

111 is er voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt en gemotiveerd is om hiermee aan de slag te gaan.

N

Een goed gereguleerde diabetes of een andere chronische diagnose die stabiel is in je dagelijks leven, is geen beperking om deel te nemen aan het 111 programma.

Gezondheid in je inbox

Gaat dit over jou en wil je meer weten? Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief.