Voor wie is 111?

111 gaat over gezond zijn en blijven. Nu en later. Immers, wie nu gezond leeft, wordt straks minder snel ziek én wordt gezond oud. Dus is goed voor je lichaam en geest zorgen een logische keuze.

Misschien zorg je al best goed voor jezelf. Maar weet je ook waar voor jou gezondheidswinst ligt? Je laat vast ook kansen voor verbetering liggen. Of je ziet ze (nog) niet.

Als je dat wilt weten, en ermee aan de slag wilt, dan bel je 111. Met 111 krijg je een beter beeld van je gezondheid en ondersteun je op actieve wijze de zorg voor jezelf.

111 is er voor jou als je (nog) gezonder wilt leven. Gezondheidswinst pakken en risico’s beperken; dat is wat je logisch vindt. Omdat je je energiek wilt voelen en omdat je gezond oud wilt worden.

Het Coronavirus maakt dat de uitgebreide intake (met onderzoek) en consultgesprekken met onze artsen op een 111 Checkpoint nog even geen optie zijn.

Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan.

We willen je NU al ondersteunen in een betere gezondheid en weerstand. Daarom hebben we het 111 programma aangepast met een online intake en analyse. Contact met de dokter vindt plaats via teleconsults.

111 is voor jou als je:

bewust kiest voor gezond leven en gezond oud(er) worden

wilt weten wat je eigen aandachtspunten zijn, zowel fysiek als mentaal

dit wilt vertalen naar dagelijkse gewoontes

verantwoorde, dagelijkse en digitaal toegankelijke ondersteuning wilt

Belangrijk om te weten

N

Zekerheden verkopen we niet. Maar een dagelijks werkplan en effectieve ondersteuning daarbij waardoor je gezondheidswinst kunt pakken, wel.

N

111 is er voor iedereen.
Een goed gereguleerde diabetes of andere chronische diagnose die stabiel is in je dagelijks leven, is geen beperking om deel te nemen aan het 111 programma.

Gezondheid in je inbox

Gaat dit over jou en wil je meer weten? Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief.

Corona maakt eens te meer duidelijk hoe CRUCIAAL een goede gezondheid is. Met de 111 aanpak en technologie werk jij structureel aan je gezondheid. En dat gaat verder dan een app hier of een voornemen daar. Alles onder één dak. 

Zorg voor jezelf, heb aandacht voor jezelf. Nu meer dan ooit!

 

We voeren nu de laatste tests uit en starten binnenkort met de eerste 100 deelnemers.

Mail ons als je daar bij wilt zijn!

 

Meld je ook alvast aan voor onze nieuwsbrief de 111 CheckIN. Je ontvangt dan regelmatig een update en je krijgt waardevolle tips en weetjes.

Met 111 investeer je in je eigen gezondheid. Je kunt ook investeren in 111 zelf. Om samen te werken aan een gezond Nederland. 

 

Bedankt voor het inschrijven!