Voor wie is 111?

111 gaat over gezond zijn en blijven. Nu en later. Immers, wie nu gezond leeft, wordt straks minder snel ziek én wordt gezond oud. Dus is goed voor je lichaam en geest zorgen een logische keuze.

111 is er voor jou als je (nog) gezonder wilt leven. Gezondheidswinst pakken en risico’s beperken; dat is wat je logisch vindt. Omdat je je energiek wilt voelen en omdat je gezond oud wilt worden.

 

111 is voor jou als je

bewust kiest voor gezond leven en gezond oud(er) worden

wilt weten wat je eigen aandachtspunten zijn, zowel fysiek als mentaal

dit wilt vertalen naar dagelijkse gewoontes

verantwoorde, dagelijkse en digitaal toegankelijke ondersteuning wilt

Doe mee met de pilot

Vergeet jezelf niet

Een gezond bedrijf heeft een gezonde DGA

Vergeet jezelf niet

Als DGA is het is je taak om je bedrijf gezond te houden. Hoe voorkom je dat je eigen gezondheid onderaan de stapel terecht komt? Met 111 kun je daaraan structureel werken.

Je bepaalt je doel en stippelt samen met ons je route uit. Onderweg kun je die continu monitoren. De beste experts en techniek kijken met je mee.  Nooit een keurslijf, want meebewegen blijft belangrijk, maar je blijft wel bewegen. De goede kant op. 

Gezond oud(er) worden

Gezond oud(er) worden is geen solistisch verhaal

Gezond oud(er) worden

De jaren tellen. Je hebt er ook nog vele vóór je liggen. Als je in de toekomst kijkt, dan wil je natuurlijk dat je GEZOND oud(er) wordt. Die kans vergroot je aanzienlijk door fysiek, mentaal en sociaal vitaal te blijven. Op elke leeftijd kan je nog beginnen met een vitale levensstijl waarmee je de risico’s op (ouderdoms)ziekten verkleint en optimaal kunt genieten van het leven. Want voorkomen is beter dan genezen en dat doe je niet alleen maar samen met 111.

Druk en vitaal

Tijd en aandacht voor jezelf

Druk en vitaal

Het zijn de tropenjaren, zeggen ze. Je hebt een drukke baan. Als je niet werkt ben je bezig met zorg voor kinderen of ouders, vrienden, sporten, lezen, bijblijven … kortom: je staat altijd ‘aan’. Fysiek en mentaal vraagt het veel. Dus je wilt aan de slag met je gezondheid. Maar hoe? En kan dat in een tempo dat past bij je drukke leven? Ja dat kan. Met het 111 werk je aan je eigen doelen, stap voor stap. Jij doet het. Wij ondersteunen je met de modernste techniek en met persoonlijke aandacht.

Vitale medewerkers

Vitale medewerkers maken het verschil

Vitale medewerkers

Vergrijzing, verzuim, werkdruk; elk bedrijf heeft ermee te maken. En we weten allemaal: vitale medewerkers zijn in staat het verschil te maken. Hoe ondersteun je hen daarin, zeker nu thuiswerken de norm is. Met 111 kun je voor medewerkers het programma inkopen. Wij verzorgen de begeleiding. En hoe groter de groep hoe groter het effect want mensen kunnen elkaar, via 111, ook aanmoedigen. Zo maak je er ook nog ‘cultuur’ van. Een win-win-win situatie dus!

Belangrijk om te weten

N

Zekerheden verkopen we niet. Maar een dagelijks werkplan en effectieve ondersteuning daarbij waardoor je gezondheidswinst kunt pakken, wel.

N

111 is er voor iedereen.
Een goed gereguleerde diabetes of andere chronische diagnose die stabiel is in je dagelijks leven, is geen beperking om deel te nemen aan het 111 programma.

Gezondheid in je inbox

Gaat dit over jou en wil je meer weten? Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief.