Voor wie is 111?

111 gaat over gezond zijn en blijven. Nu en later. Immers, wie nu gezond leeft, wordt straks minder snel ziek én wordt gezonder oud. Dus is goed voor je lichaam en geest zorgen een logische keuze.

Misschien zorg je al best goed voor jezelf. Maar weet je ook waar voor jou gezondheidswinst ligt? Je laat vast ook kansen voor verbetering liggen. Of je ziet ze (nog) niet.

Als je dat wilt weten, en ermee aan de slag wilt, dan bel je 111. Met 111 krijg je een beter beeld van je gezondheid en ondersteun je op actieve wijze de zorg voor jezelf.

111 is er voor jou als je (nog) gezonder wilt leven. Gezondheidswinst pakken en risico’s beperken; dat is wat je logisch vindt. Omdat je je energiek wilt voelen en omdat je gezond oud wilt worden.

Het Coronavirus maakt dat de uitgebreide intake (met onderzoek) en consultgesprekken met onze artsen op een 111 Checkpoint nog even geen optie zijn.

Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan.

We willen je NU al ondersteunen in een betere gezondheid en weerstand. Daarom hebben we het 111 programma aangepast en 100% online gemaakt. Er zijn 2 varianten.

111 is voor jou als je:

bewust kiest voor gezond oud worden

wilt weten wat je eigen aandachtspunten zijn, zowel fysiek als mentaal

dit wilt vertalen naar dagelijkse gewoontes

verantwoorde, dagelijkse en digitaal toegankelijke ondersteuning wilt

Belangrijk om te weten

N

Zekerheden verkopen we niet. Maar een dagelijks werkplan en effectieve ondersteuning daarbij waardoor je gezondheidswinst kunt pakken, wel.

N

Een goed gereguleerde diabetes of andere chronische diagnose die stabiel is in je dagelijks leven, zijn geen beperking om deel te nemen aan het 111 programma.

Gezondheid in je inbox

Gaat dit over jou en wil je meer weten? Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief.

Corona voor zijn, wij helpen je!

 

Corona kwam ook voor ons onverwacht.  Jammer, omdat we met de 111 aanpak en technologie snel kunnen bepalen of je in de risicogroep valt. EN je kunnen helpen er zo lang mogelijk uit te blijven.
Corona maakt eens te meer duidelijk dat een goede gezondheid CRUCIAAL is. Precies waar 111 zich op richt: voorkomen is beter dan genezen. Zorg voor jezelf, aandacht voor jezelf. Nu meer dan ooit!
We zijn druk alles aan het testen, zoals we inmiddels al met een groep van meer dan 100 deelnemers hebben gedaan. Om zo snel mogelijk ook jou te kunnen helpen je gezondheidswinst te bepalen en, waar nodig, te verbeteren. We hopen dat we vanaf 1 september ook jou kunnen helpen.
Je kunt je alvast aanmelden voor onze Aandachtslijst. We sturen je dan elke veertien dagen onze 111 UPdate, met waardevolle tips en weetjes.

Je kunt met 111 niet alleen investeren in je eigen gezondheid, maar ook in 111 zelf. Om samen te werken aan een gezond Nederland.

Bedankt voor het inschrijven!