De ideale samenstelling voor succes

We zijn een multidisciplinair team van gedreven professionals die preventie en persoonlijke aandacht voor jouw gezondheid als prioriteit zien.
Dagelijks werken we samen aan 111 zodat we jou kunnen ondersteunen op weg naar gezondheidswinst op elk gebied.

Beat Nideröst

heeft als co-founder en CTO van 2at b.v. zijn sporen verdiend als ondernemer. Hij was eindverantwoordelijk voor vele succesvolle IT projecten, o.a. in de health sector in Nederland. Zijn passie voor health innovation volgend vervult Beat binnen 111 opnieuw de rol van CTO. Daarbij richt hij zich op het neerzetten van een veilig, robuust en schaalbaar IT platform dat de dienstverlening van 111 maximaal ondersteunt.

Gerard van Vliet

de initiatiefnemer, stond al in 1987 aan de wieg van gezondheidsbevordering in Nederland met ‘High Five Health Promotion’. Hij verkocht het succesvolle ‘in company fitness’-bedrijf in 2001, maar zijn passie voor vitaliteit bleef. Daarover schreef hij Het VitaliteitBoek, een bestseller. Gerard is een gedreven en ervaren ondernemer en bestuurder. Eerder was hij mede-oprichter van C3 Hospital Consultancy bv (Adviseurs en interimmanagers in de gezondheidszorg) en Food2Smile bv (gezondere snacks en snoep, zonder toegevoegde suikers en vervelende E-nummers).

Tamara Bongers

is medisch verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het ‘111’-project. Tamara Bongers, is werkzaam als klinisch geriater en tevens gepromoveerd in risicofactoren voor een arteriële trombose op jonge leeftijd.

[Tamara Bongers – BIG 6991 1934 101]

Blog: Als klein meisje wilde ik al dokter worden

Maartje Hogenboom

is de projectmanager van 111. Vanuit haar achtergrond als voedings- en organisatiewetenschapper is zij werkzaam geweest bij een zorgverzekeraar en diagnostisch centrum. Haar persoonlijke drijfveer is om gezondheid een stevige en vanzelfsprekende positie in de maatschappij te geven.

Jill Dierikx

is onze CFO, met een bewezen trackrecord als financieel expert, onder anderen in de bankwereld. ‘Nooit oud worden door jong te blijven’ is haar thema.

Maria Menger

is psycholoog en haar passie is om echt een verschil te maken, voor zowel mens als organisatie. Vitaliteit, een positieve mindset en preventieve zorg zijn belangrijke schakels in haar werkwijze en aanpak.

Het team is aangevuld met ervaren deskundigen,
digitale experts en (online) marketing specialisten.