State-of-the-art
Door Redactie 111

We hebben lang gewerkt aan het 111 Platform. Niet alleen om in staat te zijn een keur aan gezondheidsapparatuur te testen op kwaliteit en aansluiting, maar ook om met behulp van AI (Artificial Intelligence) te weten hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Een platform dat voortdurend in ontwikkeling is en blijft, dat begrijp je.

We werken met state-of-the-art technologie
Wat houdt dat voor 111 in? Nog vóórdat je aan de slag gaat met je Plan van Aandacht, zorgen we voor aansluiting op ons 111 platform met jouw devices (Garmin, Withings, Fitbit; waarin we je uiteraard kunnen adviseren). Zodoende kunnen we al data over jouw dagelijkse gezondheid meenemen als uitgangspunt voor je Plan van Aandacht.

Vitaliteitsscore
De door 111 ontwikkelde app houdt dan dagelijks je vitaliteitsscore bij op basis van de meetgegevens uit de gekoppelde apparatuur. Je krijgt tips, aanbevelingen en waarschuwingen op basis van je meetwaarden en resultaten.

De vitaliteitsscore gaat overigens niet alleen over je fysieke gesteldheid, maar ook over je sociale en mentale gezondheid. Een mens is immers méér dan alleen een lijf.

Community
Tenslotte is er nog de digitale 111Community. Daar vind je veel tips en inspiratie en kun je contact leggen met andere deelnemers. Ook kun je direct vragen stellen aan ons medisch team.

Niet ingewikkeld
Hoewel het voor de makers geen eenvoudige opdracht was, is het in gebruik vooral bedoeld om het verzamelen van data voor jou zo makkelijk mogen te laten zijn. Je hoeft geen ‘nerd’ te zijn om ermee te werken. Als je met een tablet overweg kunt bijvoorbeeld, dan kan je dit ook. En mocht je onderweg toch vragen hebben, dan zijn we maar één mailtje bij je vandaan.

Gerelateerd

Overgewicht of gezond gewicht?

Overgewicht of gezond gewicht?

Een streefgewicht bereiken valt vaak niet mee. Het daarna vasthouden is zo mogelijk nog lastiger. Voor veel mensen betekent het dat zij voortdurend op een negatieve manier bezig zijn met hun gewicht. Dat geeft ongezonde stress. Maar een streefgewicht is iets heel anders is dan een gezond gewicht. Dat is namelijk van veel factoren afhankelijk.

Lees meer
De waarheid over de invloed van anderen op jouw gewicht

De waarheid over de invloed van anderen op jouw gewicht

Niemand kan alles alleen, zeker niet als het gaat om het bereiken van een gezond gewicht. Jij kiest een andere weg, maar je uitzicht verandert niet. Anderen gaan door met hun eetgewoontes en de eettentjes om de hoek serveren nog steeds frites met mayonaise. Toch is het cruciaal om je omgeving te betrekken. Hoe doe je dat?

Lees meer