State-of-the-art
Door Redactie 111

We hebben lang gewerkt aan het 111 Platform. Niet alleen om in staat te zijn een keur aan gezondheidsapparatuur te testen op kwaliteit en aansluiting, maar ook om met behulp van AI (Artificial Intelligence) te weten hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Een platform dat voortdurend in ontwikkeling is en blijft, dat begrijp je.

We werken met state-of-the-art technologie
Wat houdt dat voor 111 in? Nog vóórdat je aan de slag gaat met je Plan van Aandacht, zorgen we voor aansluiting op ons 111 platform met jouw devices (Garmin, Withings, Fitbit; waarin we je uiteraard kunnen adviseren). Zodoende kunnen we al data over jouw dagelijkse gezondheid meenemen als uitgangspunt voor je Plan van Aandacht.

Vitaliteitsscore
De door 111 ontwikkelde app houdt dan dagelijks je vitaliteitsscore bij op basis van de meetgegevens uit de gekoppelde apparatuur. Je krijgt tips, aanbevelingen en waarschuwingen op basis van je meetwaarden en resultaten.

De vitaliteitsscore gaat overigens niet alleen over je fysieke gesteldheid, maar ook over je sociale en mentale gezondheid. Een mens is immers méér dan alleen een lijf.

Community
Tenslotte is er nog de digitale 111Community. Daar vind je veel tips en inspiratie en kun je contact leggen met andere deelnemers. Ook kun je direct vragen stellen aan ons medisch team.

Niet ingewikkeld
Hoewel het voor de makers geen eenvoudige opdracht was, is het in gebruik vooral bedoeld om het verzamelen van data voor jou zo makkelijk mogen te laten zijn. Je hoeft geen ‘nerd’ te zijn om ermee te werken. Als je met een tablet overweg kunt bijvoorbeeld, dan kan je dit ook. En mocht je onderweg toch vragen hebben, dan zijn we maar één mailtje bij je vandaan.

Gerelateerd

Ik heb al een App

Ik heb al een App

Ik heb al gegeven! Herken je die kreet nog? Van die tijd dat er aan de deur en op straat werd gecollecteerd en je het zat was voor de zoveelste keer te worden aangesproken? De...

Lees meer
High Tech & High Touch

High Tech & High Touch

Digitale technologie, High Tech, is de ruggengraat van 111. Dankzij de 1’tjes en 0’etjes is ‘meten=weten’ mogelijk. Maar dat is niet genoeg. De menselijke aandacht, High Touch, is even belangrijk gebleken.

Lees meer
Ik én wij

Ik én wij

Decennialang ging het over ‘ik’. Met reden. Maar we sloegen door. Nu bewegen we weer richting ‘wij’. Wij zijn van de stroming: IK én WIJ. Ook met reden: het zorgt ervoor dat je gezondheidsreis zijn doel bereikt.

Lees meer