Gezond zijn én gezond blijven

In een aantal 111Checkpoints, strategisch door het land verspreid, vind je straks specialisten die je niet alleen adviseren hoe je gezond oud kunt worden, maar die je ook actief volgen na dat advies.

111 is het unieke nieuwe platform voor preventie en vitaliteit. Wij doen het anders. Want gezond eten en genoeg bewegen zijn belangrijk, maar ook slapen, sociale contacten en ontspanning. Alles grijpt in elkaar. Daarom kijken wij naar de mens als geheel.

Door een gedegen intake krijg je inzicht in je gezondheid en met de 111App kunnen we samen met jou je vorderingen bijhouden en bijsturen als dat nodig is. In de 111Community kun je vragen stellen en contact leggen met andere deelnemers. En je vindt daar webinars, blogs en tips over alle aspecten van gezondheid.

Onze ambitie

Onze ambitie is om toonaangevend en leidend te zijn op het gebied van oud worden én gezond blijven. Door een holistische, preventieve aanpak en de inzet van state-of-the-art technologie kunnen we preventie tot de standaard maken. We stellen mensen in staat om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid én zelf actief de eigen gezondheid te managen. We blijven hiermee de ‘westerse’ welvaartsziekten als diabetes en hart- en vaatziekten voor. En voorkomen verdere druk op het huidige zorgsysteem waarvan de kosten steeds verder stijgen en zorg minder toegankelijk wordt.

Vroegtijdig voorkomen dat mensen ziek worden, en het mogelijk maken dat we in Nederland gezond oud kunnen worden. Dat is wat ons drijft.

Waarom nu?

De Nederlandse gezondheidszorg staat o.a. door de stijgende kosten sterk onder druk. En je moet nog steeds eerst ziek worden voordat je aandacht krijgt. Het wordt hoog tijd dat Preventie de standaard wordt want voorkomen is beter dan genezen. 111.NL maakt dit nu mogelijk.