Oud worden én gezond blijven

In een aantal ‘111 Checkpoints’, strategisch door het land verspreid, vind je straks specialisten die je niet alleen adviseren hoe je gezond oud kunt worden, maar die je ook actief volgen na dat advies.

111 is het unieke nieuwe platform voor preventie en vitaliteit. Wij doen het anders. Want gezond eten en genoeg bewegen zijn belangrijk, maar ook slapen, sociale contacten en ontspanning. Alles grijpt in elkaar.  Daarom kijken wij naar de mens als geheel.

Door een gedegen intake krijg je inzicht in je gezondheid en met de 111App kunnen we samen met jou je vorderingen bijhouden en bijsturen als dat nodig is. In de 111Community kun je vragen stellen en contact leggen met andere deelnemers. En je vindt daar webinars, blogs en tips over alle aspecten van gezondheid.

Onze ambitie

Onze ambitie is om toonaangevend en leidend te zijn op het gebied van oud worden én gezond blijven. Door een holistische, preventieve aanpak en de inzet van state-of-the-art technologie kunnen we preventie tot de standaard maken. We stellen mensen in staat om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid én zelf actief de eigen gezondheid te managen. We blijven hiermee de ‘westerse’ welvaartsziekten als diabetes en hart- en vaatziekten voor. En voorkomen verdere druk op het huidige zorgsysteem waarvan de kosten steeds verder stijgen en zorg minder toegankelijk wordt.

Vroegtijdig voorkomen dat mensen ziek worden, en het mogelijk maken dat we in Nederland gezond oud kunnen worden. Dat is wat ons drijft.

Waarom nu?

Eigenlijk een overbodige vraag met een Corona virus dat ons allemaal in de greep houdt. De Nederlandse gezondheidszorg is op dit moment zo ingericht dat je eerst ziek moet worden om aandacht te krijgen (en dan nog…). Dit systeem staat door de jaarlijks stijgende kosten sterk onder druk. Goed en voldoende personeel is ook geen vanzelfsprekendheid meer. Ondertussen vergrijst Nederland in een rap tempo. Op dit moment is meer dan 50% van de Nederlanders boven de 50 jaar. Tegelijkertijd worden we steeds ouder. De gemiddelde levensverwachting is nu 80,2 jaar voor mannen en 83,3 jaar voor vrouwen. Tijdig mogelijke problemen met je gezondheid signaleren is dus belangrijk. Net als voorkomen dat het échte problemen worden. 111 maakt dit anno 2020 mogelijk.

Corona maakt eens te meer duidelijk hoe CRUCIAAL een goede gezondheid is. Met de 111 aanpak en technologie werk jij structureel aan je gezondheid. En dat gaat verder dan een app hier of een voornemen daar. Alles onder één dak. 

Zorg voor jezelf, heb aandacht voor jezelf. Nu meer dan ooit!

 

We voeren nu de laatste tests uit en starten binnenkort met de eerste 100 deelnemers.

Mail ons als je daar bij wilt zijn!

 

Meld je ook alvast aan voor onze nieuwsbrief de 111 CheckIN. Je ontvangt dan regelmatig een update en je krijgt waardevolle tips en weetjes.

Met 111 investeer je in je eigen gezondheid. Je kunt ook investeren in 111 zelf. Om samen te werken aan een gezond Nederland. 

 

Bedankt voor het inschrijven!