Gezond zijn én gezond blijven

In een aantal 111Checkpoints, strategisch door het land verspreid, vind je straks specialisten die je niet alleen adviseren hoe je gezond oud kunt worden, maar die je ook actief volgen na dat advies.

Wij doen het anders

111 is het unieke nieuwe platform voor preventie en vitaliteit. Voeding en beweging zijn belangrijk, maar ook slapen, sociale contacten en ontspanning. Alles grijpt in elkaar. Daarom kijken wij naar de mens als geheel.

Onze ambitie

Onze ambitie is om toonaangevend en leidend te zijn op het gebied van oud worden én gezond blijven. Door een holistische, preventieve aanpak en de inzet van state-of-the-art technologie kunnen we preventie tot de standaard maken. We stellen mensen in staat om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid én zelf actief de eigen gezondheid te managen. We blijven hiermee de ‘westerse’ welvaartsziekten als diabetes en hart- en vaatziekten voor. En voorkomen verdere druk op het huidige zorgsysteem waarvan de kosten steeds verder stijgen en zorg minder toegankelijk wordt.

Vroegtijdig voorkomen dat mensen ziek worden, en het mogelijk maken dat we in Nederland gezond oud kunnen worden. Dat is wat ons drijft.

Liever 111 dan 112

Wacht niet tot je 112 moet bellen. Een duurzaam gezonde leefstijl begint bij 111.
Kijk hoe het werkt!