Leopold Lindner versterkt ons team
Door Redactie 111

Hij heeft een indrukwekkend ‘track record’ in het bedrijfsleven, was directeur bij grote en middelgrote bedrijven en heeft ook eigen ondernemingen gehad.  Zijn bestuurlijke kennis en ervaring reikt zo’n beetje tot aan de horizon. Sinds kort mogen we Leopold Lindner als teamlid van 111 verwelkomen.

Van vraagteken naar uitroepteken
Leopold houdt zich bezig met het bewaken van onze procedures, regelingen, contracten, wettelijke bepalingen en niet te vergeten AVG. Allemaal cruciale zaken voor 111. Waar een ander een punt zet, zet Leopold een vraagteken (“Maar wacht eens, hier moeten we dieper induiken want …”). En dat is precies wat we willen, dat ieder teamlid vanuit de eigen expertise, vraagtekens opwerpt. En daar vervolgens uitroeptekens van weet te maken.

Rustig aan, wat is dat?
In feite zóu hij wat rustiger aan kunnen doen. Dat lukt niet echt. Wil hij ook niet. Zijn agenda is altijd vol.
Binnen de NCD (de Nederlandse vereniging voor Commissarissen en Directeuren) houdt hij zich bezig met de begeleiding van commissarissen en toezichthouders in het veranderende vak. In dat kader heeft hij jaren samengewerkt met Gerard van Vliet. Een samenwerking die nu binnen 111 een mooi vervolg krijgt.
Ook is Leopold coach van jonge startende ondernemers bij Qredits (MKB financieringen) en bestuurslid van het RCBM (Register Certified Board Member) waar hij zich bezig houdt met de certificering van commissarissen en toezichthouders.

Iets terugdoen
Waarom zet hij zich in voor 111?  “Ik vind het fijn, en zinvol, om op oudere leeftijd wat terug te doen voor de maatschappij. Bovendien is een gezonde leefstijl voor mij persoonlijk ook belangrijk.”
Daarbij ziet hij Preventie (“Schrijf dat maar met een hoofdletter, hoor!”) als de enige manier om de zorgkosten te bedwingen, om er direct aan toe te voegen: “We willen eerst en vooral dat mensen zich bewuster worden van een verantwoorde en duurzame levenswijze. Gezond zijn en gezond oud(er) worden, je goed voelen; daar gaat het om!”

 

Gerelateerd

Op je paasbest

Op je paasbest

Elk jaar vieren we Pasen. Maar waar ging het eigenlijk over? Waar gaat het nu over? Zoals bij elk feest, speelt samen eten een rol. Geniet ervan. Op een gezonde manier.

Lees meer
High Tech & High Touch

High Tech & High Touch

Digitale technologie, High Tech, is de ruggengraat van 111. Dankzij de 1’tjes en 0’etjes is ‘meten=weten’ mogelijk. Maar dat is niet genoeg. De menselijke aandacht, High Touch, is even belangrijk gebleken.

Lees meer