Neem de regie over je gezondheid

Start direct met Preventieplatform 111 en ontdek samen met ons medische team hoe we jou kunnen ondersteunen op je route naar een gezonder en vitaler leven. Daar profiteer je nu én later van.

Voordelen voor jouw gezondheid

Met 111 zorg je voor jezelf 

Als je deelneemt aan 111, pak je de regie over jouw gezondheid. We ondersteunen je in het behalen van je resultaten. Voor nu én later! Zo..

  • help je ziekten en kwalen te voorkomen
  • word je zo vitaal en gezond mogelijk ouder
  • werk je aan een betere weerstand en gezondheid 

De voordelen van 111

Dit doen we voor jou

Totaalbeeld

Je krijgt van ons medische team een persoonlijk Plan van Aandacht op fysiek, mentaal én sociaal gebied.

High tech

Je krijgt de beschikking over laagdrempelige, smart devices die je prestaties en medische gegevens bijhouden.

High Touch

Ons medische team ondersteunt jou optimaal op basis van de data en vragenlijstjes uit je smart devices.

 We ondersteunen je met smart devices, vragenlijstjes en bloed- en urineonderzoek. Daarmee verzamelen we zo veel mogelijk gegevens over jouw gezondheid. We kijken naar jou als persoon en naar het leven dat jij leidt, want de fysieke, mentale en sociale aspecten bepalen voor een belangrijk deel jouw gezondheid.

Angelique Panbakker

“De ondersteuning en begeleiding
houden je scherp.”

“De afgelopen jaren waren best heel zwaar. Veel stress en een burn out, daardoor merk je toch dat je lichaam flink wat te verduren heeft gehad.
Ik zou dit programma dan ook van harte aanbevelen. Ik denk dat bijna iedereen wel een steuntje in de rug kan gebruiken om aan je gezondheid te werken.”

Dinie Hendriksen

“Heel fijn dat je altijd iemand kunt mailen als er iets is en dat er snel en persoonlijk wordt gereageerd.”

“Het gesprek met de arts was heel prettig. Ze kijkt alles zorgvuldig na, naar aanleiding van de lab uitslagen en de formulieren die je hebt in gevuld. Ook de bloeddrukmeter, horloge en weegschaal zijn super en erg vernuftig in het gebruik. Dat was allemaal nieuw voor mij. Maar als je er even niet uitkomt, dan is er altijd direct hulp.”

Ellen Pyle

“Wat voor mij heel goed werkt is dat er bij 111 bekwame artsen en professionals achter de schermen met me meekijken.”

“Ik zou 111 absoluut aanraden aan diegene die vooral goed gezond en gecontroleerd ouder willen worden. Je kunt natuurlijk niet alles voorkomen maar we kunnen er wel alles aan blijven doen. Dankzij de inzichten door metingen op alle gebieden van je gezondheid, weet je of je de goede kant op gaat. Goud waard!”

Over ons

111: Een uniek online preventieplatform

Je ziet het om je heen gebeuren. Gezonde mensen krijgen een kwaal of worden ernstig ziek. Ze moeten zich aanpassen aan een nieuwe situatie, een ander leven. Het kan iedereen overkomen, ook jou. Gerard van Vliet kreeg daarom het idee om een platform ter preventie van ziekten en aandoeningen te starten: 111. ‘Want we hebben 112 en 113, maar voorkomen is beter dan genezen!’.

Ons gezond gewicht programma

Neem de regie over je gewicht

Eindelijk een aanpak die meer biedt dan een voedings- en beweegplan.
Ons medische team ondersteunt jou op fysiek, mentaal én sociaal vlak. Mét resultaat.