Het 111 team
Door Redactie 111

Het 111 team is met grote zorg samengesteld. Omdat we uitgaan van de holistische benadering (fysiek, mentaal en sociaal) zie je dat ook terug in de specialiteiten van de teamleden. Medici, voedingsdeskundigen, een sport- en bewegingsexpert, een psycholoog, en leefstijl coaches; samen zorgen zij voor de perfecte vertaling van die visie naar de praktijk en steunen zij de 111 deelnemers.
Is 111 interessant voor jou? Als deelnemer of investeerder? Dan wil je natuurlijk weten wie de mensen zijn en met wie je -wanneer en waarover- te maken krijgt.

Oprichter – Gerard van Vliet

Oprichter en brein achter het initiatief. Als (digitaal) ondernemer al zeker 30 jaar bezig met vitaliteit en schrijver van meerdere boeken over dit onderwerp. Gerard is de drijvende kracht en van daaruit ook het eerste aanspreekpunt voor investeerders.

LinkedIn Gerard

Artsen – Tamara Bongers en Kaatje Le Poole

Tamara Bongers (Hoofd Medische Zaken en geriater) en Kaatje Le Poole (internist) verzorgen samen de intakes en teleconsults, en geven antwoord op vragen van 111 deelnemers via de Community. Als er uit de digitale monitoring van individuele deelnemers aanleiding toe is, zorgen zij voor de juiste medische interpretatie van signalen en geven medisch advies.

LinkedIn Tamara | LinkedIn Kaatje

Psycholoog – Maria Menger

Maria is als psycholoog zeer ervaren op het gebied van leefstijl thema’s en werkt vanuit de Positieve Psychologie. Zij is degene met wie je te maken krijgt als het over mentale en sociale aspecten van je gezondheid gaat, zoals werk, stress, liefde, zingeving, relaties en als je daar extra ondersteuning bij nodig hebt.

mariamenger.nl | LinkedIn Maria

Diëtist en leefstijl coach – Rosella Berghuis

Rosella is onze expert op het gebied van voeding en leefstijl. Haar jarenlange ervaring zet ze in om jou te helpen bij aanpassingen in je leefstijl en je voedingspatroon. Zij wordt hierin ondersteund door haar collega Martine Hendriksen.

rosellaberghuis.nl | LinkedIn Rosella

Bewegingsagoog – Wilko Vriesman

Wilko is als bewegingsagoog en Aikido expert, specialist in de preventieve inzet van bewegingsdisciplines op het gebied van BodyMind Fit. Hij verzorgt de adviezen ten aanzien van jouw bewegingspatroon.

wilkovriesman.blogspot.com | LinkedIn Wilko

CTO – Beat Nideröst 

Zonder het technisch platform kan 111 niet bestaan. Beat is onze IT specialist die het platform mede ontwierp en de bouw begeleidde. Je krijgt met hem te maken bij het kiezen en aansluiten van je devices. En mocht er iets mis zijn op dat gebied, dan is Beat degene die het voor je oplost.

LinkedIn Beat

Achter de schermen

Daarnaast bouwen we structureel aan het bedrijf dat 111 is. Het team heeft daarom ook professionele ondersteuners op het gebied van organisatie en communicatie.

Project Manager – Maartje Hogenboom

Maartje staat in het midden van alle activiteit. Ze overziet alles, zorgt dat iedereen op de hoogte is, stuurt aan en bij en bewaakt de kwaliteit van alle processen en optimalisatieplannen.

LinkedIn Maartje

CFO – Jill Dierikx 

Jill is verantwoordelijk voor de financiële inrichting en strategie van 111. Met haar ondernemers spirit, daadkracht en vooruitziende blik, zorgt zij voor een solide bedrijfsmatige basis van 111.

heelduidelijk.nl | LinkedIn Jill

Marketing – Dorine Mobron, Michael van Vliet en Rick Munneke

Dorine is de content marketeer die het verhaal van 111 op alle mogelijke wijze en kanalen vertaalt naar tekst, beeld en video. Ze werkt daarin nauw samen met webspecialist Michael en vormgever Rick, beide werkzaam bij Media Integration.

LinkedIn Dorine  | LinkedIn Michael

Gerelateerd

Op je paasbest

Op je paasbest

Elk jaar vieren we Pasen. Maar waar ging het eigenlijk over? Waar gaat het nu over? Zoals bij elk feest, speelt samen eten een rol. Geniet ervan. Op een gezonde manier.

Lees meer
High Tech & High Touch

High Tech & High Touch

Digitale technologie, High Tech, is de ruggengraat van 111. Dankzij de 1’tjes en 0’etjes is ‘meten=weten’ mogelijk. Maar dat is niet genoeg. De menselijke aandacht, High Touch, is even belangrijk gebleken.

Lees meer
Ik én wij

Ik én wij

Decennialang ging het over ‘ik’. Met reden. Maar we sloegen door. Nu bewegen we weer richting ‘wij’. Wij zijn van de stroming: IK én WIJ. Ook met reden: het zorgt ervoor dat je gezondheidsreis zijn doel bereikt.

Lees meer