Pak zelf de regie. Start met 111!

Heb jij ook liever 111 dan 112? Met ons 111 Gezond Ouder Worden Programma help je ziekten en kwalen zoveel mogelijk te voorkomen. Wij ondersteunen je bij het bouwen aan een betere weerstand en je algehele gezondheid. Voor nu én later!

de 111 aanpak is anders

Jouw totaalbeeld staat bij ons centraal

Gezond en vitaal ouder worden, heeft met meer te maken dan voldoende bewegen of een eenmalige gezondheidscheck. Er zijn meerdere knoppen waaraan je kunt draaien. Ons medische team kijkt daarom naar jouw totaalbeeld. Want behalve je fysieke gezondheid, bepalen ook je mentale gezondheid en je sociale welzijn hoe gezond en vitaal jij bent.

Waar loop jij tegenaan?

Doe de check!

 • Lichamelijke kwaaltjes spelen steeds vaker op
 • Je hebt weinig energie gedurende de dag
 • Je slaapt vaak slecht
 • Gezond eten lukt je niet elke dag
 • Je weet dat je gezondheid belangrijk is, maar vindt het lastig om er zelf mee aan de slag te gaan
 • Sporten schiet er vaak bij in
 • Je ervaart regelmatig hoge werkdruk

Herken je één of meer van bovenstaande punten? Dan is het Gezond Ouder Worden Programma van 111 een goede keuze. Met de ondersteuning van het medische team van 111 en de 111Community pak jij de regie over je gezondheid. Uiteraard stemmen we het programma helemaal af op jouw specifieke behoeften en aandachtspunten.

het 111 gezond ouder worden programma

Dit krijg je van ons

Totaalbeeld

Je krijgt een persoonlijk Plan van Aandacht op fysiek, mentaal én sociaal gebied, samengesteld door ons medische team.

High tech

Je krijgt de beschikking over smart devices die laagdrempelig zijn en die je prestaties en medische gegevens bijhouden.

High Touch

Je krijgt optimale ondersteuning van ons medische team, gebaseerd op o.a. gegevens uit je smart devices.

het 111 gezond ouder worden programma

Dit kun je bereiken

 • Je werkt aan een betere gezondheid
 • Je werkt aan een betere weerstand
 • Je helpt ziekten en kwalen zoveel mogelijk te voorkomen
 • Je krijgt inzicht in je huidige gezondheid en weet aan welke knoppen je zelf kunt draaien om deze te behouden en/of te verbeteren
 • Je komt meer in balans en weet hoe je die in het dagelijks leven kunt behouden
 • Je doorbreekt jouw ongezonde patronen voor eens en altijd
 • Je staat bewuster in het leven. Dat draagt niet alleen bij aan je gezondheid, maar zorgt er ook voor dat je nog meer van het leven geniet!

zo werkt het programma

In 8 stappen naar een gezond(er) leven

Een intake met een arts van ons medische team en de data uit de smart devices vormen belangrijke onderdelen van het 111 Programma. Meten is weten!

1. Aanmelding

Je aanmelding wordt beoordeeld door een van onze artsen. Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen, gebruik je je eigen smart devices of bestel je deze via onze leveranciers.

2. Smart devices

Je smartwatch, weegschaal en bloeddrukmeter worden aangesloten op het 111 Preventieplatform. De data gaan automatisch naar je account.

3. Intake

Je intake omvat fysieke, mentale en sociale elementen, bestaande uit een teleconsult met een arts, data uit je smart devices, vragenlijsten, bloed- en urineonderzoek en een logboek.

4. Plan van Aandacht

We creëren jouw persoonlijke profiel en bepalen waar je winst kunt behalen en welke stappen je daartoe moet zetten. Je wordt ondersteund d.m.v. (gedrags)coaching.

5. De 111App

Na het installeren van de 111App op je smart phone, krijg je op je persoonlijke profiel inzicht in je voortgang. Ook ontvang je tips en alerts op basis van slimme algoritmes.

6. 111Community

In onze online community kun je vragen stellen aan artsen, ervaringen delen met deelnemers,  bijeenkomsten en webinars bezoeken en meer.

7. Evaluatie en vervolg

Periodiek heb je een vervolggesprek met een arts van ons medische team. Daarin bespreken we je voortgang en bepalen we samen eventuele nieuwe doelen.

8. Eindresultaat

Door jouw stapjes en stappen met 111 verbeter je je gezondheid, vind je een gezonde leefstijl die bij je past en blijf je zowel privé als op het werk gezond en vitaal.

het 111 gezond ouder worden programma: de 3 pakketten

Kies jij voor Smart, Smarter of Smart for Life?

111 Smart: Voor deelnemers die zelf al beschikken over smart devices, zoals een smartwatch, slimme weegschaal en digitale hartslagmeter.
111 Smarter: Voor deelnemers die nog geen smart devices bezitten en deze mét korting via ons willen aanschaffen.
111 Smart for Life: Voor deelnemers die het beste van het beste van 111 willen.

Alle pakketten bevatten een uitgebreide ‘health check’ en een ‘follow-up’ afspraak.
Bekijk hieronder de volledige beschrijving van de drie pakketten.

Jaap Jongbloed

Presentator en Happy Health-promotor

“111 is het meest complete gezondheidsprogramma dat ik ken. Je krijgt een healthcheck, een consult met de arts, langdurige monitoring en feedback dankzij goede meet-attributen. Het gesprek met de arts heb ik trouwens op zich al als heel waardevol ervaren. De health-check en de meet-attributen bevestigden wat ik al vermoedde, maar toen zeker wist. En met kleine, maar waardevolle extra stappen heb ik mijn leefstijl verder verbeterd. Met als resultaat dat er bij mij bijvoorbeeld minder energieschommelingen zijn.”

Wies Verbeek

Gezondheidsjournalist

“Je denkt dat je gezond bezig bent, maar je weet niet wat de feiten zijn. Door alle metingen, van weegschaal tot horloge en van bloedtest tot het gesprek met de arts, weet ik hoe ik ervoor sta en dat stelt me gerust. En wat een geweldige gadgets en meetapparatuur, echt kicken. En dat zeg ik, als digitale nitwit! Wat ik ook goed vind is dat het programma langduriger is en niet, zoals bij veel gezondheidsprogramma’s, een eenmalige check. Ik word me daardoor dagelijks meer bewust van mijn gezondheid. Ik loop meer en krijg de tools om beter met stress om te gaan.”

Ellen Pyle

Pilotdeelnemer

“Wat voor mij heel goed werkt is dat er bij 111 bekwame artsen en professionals achter de schermen met me meekijken. Ik zou 111 absoluut aanraden aan diegene die vooral goed gezond en gecontroleerd ouder willen worden. Je kunt natuurlijk niet alles voorkomen maar we kunnen er wel alles aan blijven doen. Dankzij de inzichten door metingen op alle gebieden van je gezondheid, weet je of je de goede kant op gaat. Goud waard!”

contact

Heb je nog vragen?

Wil je meer uitleg over het 111 Gezond Ouder Worden Programma? Of heb je een andere vraag? Laat het ons dan weten. We helpen je graag verder.