Geef medewerkers in 5 dagen nauwkeurig inzicht in hun gezondheid met de 111Scan

De 111Scan is niet zomaar een gezondheidsscan. Binnen slechts vijf dagen biedt het een diepgaand inzicht in zowel je fysieke als mentale welzijn. Met wetenschappelijk onderbouwde methoden en concrete handvatten, helpt de 111Scan je om je energieniveau optimaal in balans te brengen en te houden.

Waarom kiezen voor de 111Scan?

In de hedendaagse snelle wereld is het van essentieel belang om zowel fysiek als mentaal in topconditie te zijn. De 111Scan biedt een unieke, holistische benadering om medewerkers binnen slechts 5 dagen een diepgaand inzicht te geven in hun algehele welzijn. Door een combinatie van geavanceerde HRV-metingen, voedingsanalyses en gevalideerde vragenlijsten, biedt de 111Scan niet alleen een snapshot van de huidige gezondheidstoestand, maar ook concrete handvatten voor verbetering. Of het nu gaat om het voorkomen van uitval door stress, het verkrijgen van een betrouwbaar beeld van fysieke en mentale fitheid, of het bieden van direct toepasbare actiestappen – de 111Scan is de sleutel tot een gezonder, veerkrachtiger leven voor jouw medewerkers.

Voorkom uitval

Veel uitval ontstaat door stress gerelateerde klachten. Hoewel het normaal is om gedurende de dag periodes van stress te ervaren, kan langdurige belasting zonder voldoende herstel problematisch worden. De 111Scan biedt medewerkers inzicht in dit patroon en voorziet hen van concrete handvatten voor verbetering.

Meten is weten

Wij maken gebruik van een sensor om hartslagvariabiliteit (HRV)* te meten, wat inzicht geeft in de fysieke gesteldheid. Door gevalideerde vragenlijsten meten we tevens de mentale gezondheid van medewerkers. Zo ontstaat een onafhankelijk en betrouwbaar beeld van de algehele fitheid en veerkracht van de medewerker.

Direct toepasbaar

Het voordeel van de 111Scan is dat medewerkers al binnen 5 dagen een uitgebreid inzicht krijgen in hun mentale en fysieke toestand. Artsen analyseren de metingen en vragenlijsten, waarna concrete actiestappen worden voorgesteld waar medewerkers direct mee aan de slag kunnen.

Aanvullend
Voor wie extra begeleiding nodig heeft, bieden we mogelijkheden voor coaching aan. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het extra doorspreken van de resultaten en om eventueel langer door te meten om zo ook progressie te kunnen monitoren.

Gezondheidswinst voor medewerkers én bedrijf

Investeren in de gezondheid van uw medewerkers levert niet alleen voordelen op voor het individu, maar ook voor uw bedrijf als geheel. Een gezonde medewerker is productiever, heeft een positievere instelling en is minder vaak afwezig. Hieronder belichten we enkele kernvoordelen van de 111Scan voor zowel uw medewerkers als uw organisatie.

Inzicht in Veerkracht en Energiebalans:

Medewerkers krijgen een duidelijk beeld van hun huidige gezondheidstoestand, waardoor ze proactief kunnen handelen.

Energie Management:

Een overzicht van activiteiten die energie kosten of juist opleveren helpt medewerkers hun dag effectiever in te delen.

Zelfregie in Stressreductie:

Medewerkers leren zelf stress te herkennen en te verminderen, wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Algemene Gezondheids-bevordering:

Door een verbeterde leefstijl voelen medewerkers zich niet alleen beter, maar presteren ze ook beter.

Wat is HRV en waarom is het belangrijk?

HRV, of “hartslagvariabiliteit”, verwijst naar de variatie in tijd tussen opeenvolgende hartslagen. In plaats van de eenvoudige snelheid van de hartslag, meet HRV de regelmaat en variabiliteit van deze intervallen. Deze variabiliteit is een cruciale indicator van de gezondheid en veerkracht van het autonome zenuwstelsel. Dit autonome zenuwstelsel bestaat uit twee hoofdcomponenten: het sympathische en het parasympathische zenuwstelsel. Het sympathische zenuwstelsel domineert wanneer we alert en actief zijn, terwijl het parasympathische zenuwstelsel de leiding neemt tijdens ontspanningsmomenten. Dit laatste is niet alleen essentieel voor ontspanning, maar speelt ook een cruciale rol in het herstelproces van het lichaam.

Langdurige blootstelling aan stress kan resulteren in een verminderde HRV, wat duidt op een afname in de variabiliteit tussen opeenvolgende hartslagen. Dit kan vergeleken worden met het uitputten van een batterij. Door de analyse van data, verzameld over een periode van vijf dagen, verkrijgt men inzicht in de huidige staat van hun autonome zenuwstelsel en de mogelijkheden tot optimalisatie. Actief werken aan het verbeteren van deze metingen kan niet alleen bijdragen aan het welzijn van het individu, maar ook resulteren in een productievere en meer tevreden werknemer.

Ontdek de kracht van 111Scan

In deze video geven we een gedetailleerd overzicht van hoe deze innovatieve diagnose helpt inzicht te krijgen in de kernfactoren van slaap en stress. Ontdek hoe de 111Scan de voornaamste ziekteveroorzakers – geleerd van Lifesmart – aanpakt en helpt op weg naar een gezonder leven.

Video afspelen

Prijs per deelnemer

495,- excl. BTW.
  • Wat is inbegrepen?
  • HRV-sensor: Deze wordt voor twee keer, een meetperiode van 5 dagen voor maximaal drie maanden, in bruikleen gegeven. Na je eerste meting is er een mogelijkheid om binnen 3 maanden een hermeting te doen. Zodat je zicht krijgt op je voortgang. Let op: de sensor blijft eigendom van 111 en dient na de meetperiode geretourneerd te worden.
  • Data-analyse: De HRV-data wordt zorgvuldig geanalyseerd door onze gespecialiseerde arts.
  • Gepersonaliseerd Plan van Aandacht: Ontvang een gedetailleerd overzicht van je gezondheidstoestand.
  • Deskundig advies: Onze artsen voorzien je van gerichte aanbevelingen op basis van de resultaten.

Vragen?

Heeft u meerdere deelnemers, specifieke wensen of vragen over de 111Scan? We staan klaar om u te helpen. Neem vrijblijvend contact op met onze expert, Gaby van der Voort, voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Veiligheid & Privacy:

111 is zich ervan bewust dat er (medische) persoonsgegevens gedeeld worden en het is vanzelfsprekend dat we daar uiterst zorgvuldig mee omgaan. Het is onze verantwoordelijkheid om de privacy te beschermen. In onze Privacyverklaring laten wij weten welke persoonsgegevens wij verzamelen, waarom wij deze gegevens verzamelen, welke rechten er zijn en hoe wij hiermee de gebruikservaring verbeteren. Dit privacy beleid is in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving zoals neergelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het privacy beleid is van toepassing op de diensten van alle 111.nl gezondheidsdiensten en haar activiteiten in Nederland. Nieuw te ontwikkelen diensten en/of producten zullen steeds worden getoetst aan dit privacy-beleid. Om de privacy te waarborgen, vragen we elke deelnemer om de algemene voorwaarden en de deelnemersovereenkomst te ondertekenen.