Ieder bedrijf is uniek. Iedere medewerker is uniek. 

Daarom geloven we bij 111 niet in one-size-fits-all als het op preventie aankomt. Wel geloven we in het kijken naar het totaalbeeld. Dat doen we op organisatieniveau, maar ook op individueel niveau. Daarin zien we niets los van elkaar en gaan we voor een gedegen aanpak.

Onze aanpak

Met de 111Scan kiezen je medewerkers bewust voor een gezonder leven en gezonder ouder worden. We bieden tools om inzicht te krijgen in hun eigen aandachtspunten en verbetermogelijkheden, zowel fysiek, sociaal als mentaal.

Onze scan vormt het vertrekpunt. Binnen slechts vijf dagen ontvangt de deelnemer een overzicht van hun huidige gezondheidssituatie. Bij 111 hanteren we bij iedere stap onze drie pijlers:

Totaalbeeld

Ons medische team biedt een holistisch overzicht van de gezondheid van de deelnemer, waarbij fysieke, mentale en sociale aspecten worden belicht.

High Tech

Meten is weten. Daarom vertrouwt 111 op geavanceerde meetinstrumenten die betrouwbaar inzicht geven in de gezondheid van de deelnemer.

High Touch

Elke deelnemer ontvangt persoonlijk advies, rechtstreeks van onze toegewijde artsen en coaches.

Gezondheid in 4 stappen

Bekijk hier de 4 stappen die de medewerker doorloopt in ons programma

1

Aanmelding

Zodra je je aanmeldt, beoordelen onze artsen je gegevens. Na goedkeuring ontvang je ons pakket comfortabel thuis.

2

Vijfdaagse scan

Start met het maken van de scan die gedurende vijf opeenvolgende dagen
je HRV registreert. Parallel daaraan houd je je eetgewoonten bij en vul je
enkele wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten in.

3

Analyse & resultaten

Op basis van de verzamelde gegevens stellen onze artsen een
grondige evaluatie op. Je ontvangt vervolgens een gedetailleerd, gepersonaliseerd verslag met
hun bevindingen.

4

Advies & vervolg

Op basis van het gepersonaliseerde verslag ontvang je een gericht advies van ons. Hierin belichten we de mogelijkheden om met ondersteuning van 111 verder te werken aan het bereiken van je gezondheidsdoelen.

Flexibel vervolgtraject

We begrijpen dat de behoeften van medewerkers en organisaties kunnen variëren.
Daarom bieden we de mogelijkheid om extra elementen toe te voegen na de 111Scan.  

Zes maanden programma

Na inzicht te hebben verkregen met de 111Scan, biedt het 111Smarter pakket medewerkers de kans om hun gezondheidsreis naar een hoger niveau te tillen. Dit uitgebreide zes maanden programma combineert medisch onderzoek, slimme technologie en persoonlijke begeleiding om hen te voorzien van een holistisch beeld van hun gezondheid. Met behulp van geavanceerde smart devices en toegang tot onze exclusieve 111App en Community, krijgen medewerkers alle tools en ondersteuning die ze nodig hebben om actief te werken aan een gezonder leven.

Ontdek 111Smarter

Gezond gewicht

Voor medewerkers die het uitdagend vinden om een gezond gewicht te bereiken en te behouden bieden we het 111Smarter pakket aan met als toevoeging dat er extra aandacht is om een gezond gewicht te bereiken door o.a. gedragscoaching en specifieke opdrachten in de 111Community die de deelnemer ondersteunen in het proces naar een gezond gewicht.

Bekijk de video
Video afspelen

Executive programma

Speciaal voor de leiders binnen de organisatie voegen we aan het basisprogramma executive coaching toe. Voor een gezondere organisatie is het van belang dat ook de leiders goed in hun vel zitten. Dit is de basis. Vaak starten we daarom eerst in de organisatie met de directielaag en rollen we daarna het programma uit over de rest van de organisatie.  

Vraag vrijblijvend een offerte op

Workshops

Op maat gemaakte, interactieve workshops voor leidinggevenden, gericht op thema's zoals stressmanagement, veilige werkomgeving en overgang op de werkvloer. Onze benadering stimuleert gedragsverandering door 'tiny habits', bevorderend intrinsieke motivatie en persoonlijke verantwoordelijkheid. Met als doel organisaties veerkrachtig en gezond te houden, reiken we hulpmiddelen en inzichten aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Vraag meer informatie aan

Nieuwsgierig naar wat 111 voor jou kan betekenen?

Of vertel ons hoe we je kunnen ondersteunen.

FAQ

Bij 111 streven we ernaar om je ervaring met ons zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Wij begrijpen dat je vragen kunt hebben over onze diensten, processen en preventieprogramma’s. Daarom hebben we deze Veelgestelde Vragen (FAQ) sectie opgezet. Hier hebben we de antwoorden verzameld op de vragen die we het vaakst tegenkomen.

Ons preventieprogramma is een holistische aanpak die gericht is op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Het omvat verschillende elementen die afgestemd zijn op de individuele behoeften, zoals gezondheidscoaching, voedingsadvies en fysieke activiteiten. Ons doel is om een gezondere leefstijl en werkomgeving te bevorderen die bijdraagt aan het verminderen van ziekteverzuim en het verhogen van productiviteit en tevredenheid op de werkplek.

De standaardduur van ons preventieprogramma is zes maanden. We hebben deze tijdsspanne gekozen om duurzame veranderingen te kunnen bevorderen en ondersteunen. Onze ervaring leert dat dit de optimale tijd is voor medewerkers om nieuwe, gezondere gewoonten aan te leren en te integreren in hun dagelijks leven.
Ja, absoluut. We begrijpen dat elke organisatie en elk individu uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om ons programma aan te passen aan de specifieke behoeften en doelen van uw bedrijf en medewerkers. Dit kan variëren van het toevoegen van extra coaching sessies, het opnemen van specifieke modules voor gewichtsbeheersing, of het ontwikkelen van een executive programma voor leidinggevenden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De privacy van de werkgever en deelnemende medewerkers is volledig gegarandeerd. De gegevens worden beschermd volgens de hoogste normen en worden niet aan de werkgever of derden verstrekt.

Ga voor meer informatie over privacy en databescherming naar onze privacyverklaring.