Achter de schermen – Meet the team!
Door Redactie 111

Nice to meet you!

We zijn een team van gedreven professionals die preventieve zorg en persoonlijke aandacht voor jouw gezondheid als prioriteit zien.
Dagelijks werken we samen aan de 111 programma’s zodat we jou kunnen begeleiden op je reis naar gezondheidswinst.

 

Wie zijn we en hoe is eenieder in contact gekomen met 111?

Kaatje: Internist

“Als internist ben ik opgeleid om ziektes te herkennen en te behandelen. Vaak zijn dat chronische aandoeningen. Bij de begeleiding merk ik dat er zoveel meer is dat een rol speelt in hun gezondheid. Het is zonde om je als arts te beperken tot de bloedwaarden en de medicijnen die je kan voorschrijven. Dus toen Tamara me vertelde over haar plannen om 111 op te starten met Gerard, was ik direct enthousiast. Het spreekt me aan om naar de basis te gaan: leefstijl. Mensen bewust maken van hoe ze leven, ze begeleiden naar positieve acties ten behoeve van hun gezondheid, daar leveren we een zinvolle bijdrage aan. Zeker met de huidige techniek om mensen op de voet te volgen en kleine overwinningen te vieren, een duwtje in de rug geven als het even niet lukt.”

Tamara: Geriater

“Een kleine twee jaar geleden kruisten mijn wegen met die van Gerard via een gezamenlijke kennis. We raakten in gesprek en merkten al gauw dat we een gedeelde visie op gezondheid hebben. Gerard vroeg me: “Hoe zou je dit concept voor je zien? Zou je eens een grove schets kunnen maken?” Ik hoefde hier niet lang over nadenken. Hoe leuk is het om als dokter nog meer mensen gezonder te kunnen maken? Inmiddels is er geen grove schets meer, maar is er sprake van een ruwe diamant die steeds fijner geslepen wordt tot een ultiem eindresultaat: namelijk de deelnemer van a tot z begeleiden in het bereiken van een (nog) betere gezondheid.”

Beat: CTO

“Ik heb Gerard leren kennen via de NCD, nadat ik gestopt was bij 2AT 9.
Ik wilde bij mijn vorige bedrijf een jaar een sabbatical nemen en ben me toen gaan verdiepen in gezondheid en had als missie gesteld elk jaar 1 levensjaar toe te kunnen voegen.
In een cursus bij de NCD, onder leiding van Gerard, sprak ik dit uit en toen heeft Gerard mij later verteld over 111 en dat hij nog op zoek was naar iemand met IT achtergrond. Dat werd ik.”

Maartje: Project Manager

“Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg bij diverse organisaties en in verschillende functies, had ik behoefte aan een nieuwe verfrissende werkomgeving. Pionieren in een setting waarin niet alles vastligt, leek mij een mooie en leerzame uitdaging. Gezondheid en leefstijl is een thema wat uitstekend bij mij past want ik ben er zelf dagelijks mee bezig. Dus toen Gerard van Vliet mij benaderde of ik mee wilde werken aan zijn project, was de keuze snel gemaakt! “

JIll: CFO

“Gerard en ik kennen elkaar en werken al jaren samen, onder meer voor de NCD.  Dus voor mij is 111, buiten mijn geloof in het concept, strategie en het team, een logische volgende stap in onze samenwerking.”

Maria: Pyscholoog

“Ongeveer 20 jaar geleden was ik al bezig met Vitaliteit. Vanuit mijn werk als organisatie psycholoog realiseerde ik mij dat hoe je als mens ‘in je vel’ zit mede bepaalt hoe je je werk en privé leven vormgeeft.

Begin deze eeuw ben ik samen met Gerard actief betrokken geweest bij de opzet van Vitality Matters! Het Vitaliteitboek en Vitale Organisaties zijn daarvan een weerslag. Voor mij vanzelfsprekend om hier nu een vervolg aan te geven. Preventief kijken naar gezondheid is misschien nu nog meer nodig dan eerder!”

Gerelateerd

Op je paasbest

Op je paasbest

Elk jaar vieren we Pasen. Maar waar ging het eigenlijk over? Waar gaat het nu over? Zoals bij elk feest, speelt samen eten een rol. Geniet ervan. Op een gezonde manier.

Lees meer
High Tech & High Touch

High Tech & High Touch

Digitale technologie, High Tech, is de ruggengraat van 111. Dankzij de 1’tjes en 0’etjes is ‘meten=weten’ mogelijk. Maar dat is niet genoeg. De menselijke aandacht, High Touch, is even belangrijk gebleken.

Lees meer