111Smarter: van inzicht naar duurzame gezondheid

Ontdek 111Smarter, het uitgebreide zes maanden programma dat medisch onderzoek, slimme technologie en persoonlijke begeleiding combineert voor een holistisch beeld van je gezondheid.

Van inzicht naar actie

Het uitgebreide zes maanden programma is voor medewerkers die na de inzichten uit de 111Scan meer begeleiding kunnen gebruiken om tot verandering te komen. Dit programma combineert medisch onderzoek, slimme technologie en persoonlijke begeleiding om de medewerker te voorzien van een holistisch beeld van je gezondheid. Met behulp van geavanceerde smart devices en toegang tot onze exclusieve 111App en Community, krijg je alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om actief te werken aan een gezonder leven.
 Het 111Smarter programma is gebaseerd op onze drie pijlers:

Totaalbeeld

Ons medische team biedt een holistisch overzicht van de gezondheid van de deelnemer, waarbij fysieke, mentale en sociale aspecten worden belicht.

High Tech

Meten is weten. Daarom vertrouwt 111 op geavanceerde meetinstrumenten die betrouwbaar inzicht geven in de gezondheid van de deelnemer.

High Touch

Elke deelnemer ontvangt persoonlijk advies, rechtstreeks van onze toegewijde artsen en coaches.

Persoonlijk, duurzaam, effectief

Bij 111Smarter begrijpen we dat elke medewerker uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Ons programma is ontworpen om niet alleen tijdelijke oplossingen te bieden, maar om blijvende, positieve veranderingen in de gezondheid en het welzijn van medewerkers te stimuleren. Ontdek hoe we individuele behoeften benaderen, duurzame resultaten bevorderen en bijdragen aan een gezondere, productievere werkomgeving.

Persoonlijke aanpak

Elk individu is uniek, en daarom is ons 111Smarter programma volledig afgestemd op de individuele behoeften en doelen van elke medewerker. We zetten ons in voor een persoonlijke benadering, waarbij we elke stap van het traject op maat maken.

Duurzame verandering

Bij 111Smarter streven we niet naar tijdelijke oplossingen, maar naar blijvende veranderingen. Ons toegewijde team biedt medewerkers de tools en vaardigheden om gezonde gewoonten te ontwikkelen en te onderhouden voor de lange termijn.

Focus op gezondheid

Ons programma ziet gezondheid als essentieel voor een productieve werkomgeving. Door medewerkers te ondersteunen in hun gezondheid, dragen we bij aan minder ziekteverzuim, meer energie en een grotere veerkracht binnen het team.

Welke tools krijg je?

Verminder verzuim, verhoogd werkplezier en onderlinge cohesie met onze tools

Inzicht

Inzicht in de leefstijl, gezondheid en eventuele risicofactoren

Onderzoek

Algemeen bloed- en urineonderzoek

Consult

Een uitgebreid (tele)consult (60 minuten) met één van de artsen van 111 en 30 minuten coaching.

Plan van Aandacht

Een op maat Plan van Aandacht met de belangrijkste gezondheids-doelen

Evaluatie

Tussentijdse evaluatie met een arts van ons medische team

Devices

Gebruik van state of the art smartwatch, slimme weegschaal en bloeddrukmeter aangesloten op het 111 Preventieplatform

Monitoring

Monitoring en hulp bij het interpreteren van je meetresultaten door de professionals van 111

111App

De 111App, waarop je niet alleen je 111Score ziet, maar ook tips krijgt hoe het beter kan

111Community

Volledige toegang tot de 111Community voor vragen aan artsen, tips, webinars en meer

Ervaringen uit eerste hand:
onze medewerkers over de 111Scan

Bij 111 geloven we sterk in de kracht en waarde van onze producten. Maar in plaats van alleen maar te praten over de voordelen, hebben we onze eigen medewerkers gevraagd de 111Scan te ervaren. Hieronder lees je hun openhartige recensies en persoonlijke openbaringen na het gebruik. Ontdek hoe de 111Scan hun kijk op gezondheid en welzijn heeft getransformeerd.

Prijs per deelnemer

1195,- excl. BTW.
  • Wat is inbegrepen?
  • Uitgebreide gezondheidscheck: Omvat een leefstijl- en gezondheidsanamnese, een bloed- en urineonderzoek bij aanvang, en een gedetailleerd Plan van Aandacht dat inzicht geeft in jouw leefstijl, gezondheid en risicofactoren.
  • Persoonlijke begeleiding: Consulten met een van onze artsen en coachingssessie met een expert om je voortgang en doelen te bespreken.
  • Smart Devices Pakket: Inclusief state-of-the-art apparaten ter waarde van €421,27, die je helpen je gezondheid dagelijks te monitoren.
  • 111App & 111Community toegang: Ontvang persoonlijke berichten en aanbevelingen op basis van je doelen en voortgang, direct in onze exclusieve app & gemeenschap.

Vragen?

Heeft u meerdere deelnemers, specifieke wensen of vragen over de 111Smarter? We staan klaar om u te helpen. Neem vrijblijvend contact op met onze expert, Gaby van der Voort, voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Veiligheid & Privacy:

111 is zich ervan bewust dat er (medische) persoonsgegevens gedeeld worden en het is vanzelfsprekend dat we daar uiterst zorgvuldig mee omgaan. Het is onze verantwoordelijkheid om de privacy te beschermen. In onze Privacyverklaring laten wij weten welke persoonsgegevens wij verzamelen, waarom wij deze gegevens verzamelen, welke rechten er zijn en hoe wij hiermee de gebruikservaring verbeteren. Dit privacy beleid is in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving zoals neergelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het privacy beleid is van toepassing op de diensten van alle 111.nl gezondheidsdiensten en haar activiteiten in Nederland. Nieuw te ontwikkelen diensten en/of producten zullen steeds worden getoetst aan dit privacy-beleid. Om de privacy te waarborgen, vragen we elke deelnemer om de algemene voorwaarden en de deelnemersovereenkomst te ondertekenen.